Ypäjä pääsi omaleimaisten kohteiden esitteeseen

0

YPÄJÄ on yksi Tervetuloa kylään -esitteen kunnista. Esitteessä kerrotaan 15 suomalaisesta kylästä ja niistä löytyvistä matkailukohteista. Esitettä jaetaan muun muassa tänä viikonloppuna Helsingin Elma-messuilla ja tammikuussa Matkamessuilla. Esitteen saa myös Ypäjän Karrinpuomista ja Paijan maatilamajoituksesta.
Esitteessä on mukana pääasiassa Lomalaidun -yhdistyksen kylämatkailuhankkeessa olevia kyliä Etelä-Suomesta, Pohjanmaalta, idästä ja pohjoisesta. Lomalaitumen esitteen mukaan esittellyt kylät ovat omaleimaisia, ja niissä on tarjolla mielenkiintoisia kulttuuri- ja matkustuskohteita, joista paikallisetkin voivat yllättyä. Ypäjä on ensimmäinen kylä, joka esitteessä kuvataan. Mainostekstin mukaan Ypäjä on omaperäisen kaunis hevospitäjä, jossa joka viides turpa on hevosen turpa. Esite kertoo lyhyesti Levomäen maatilamökeistä ja Paijan maatilamajoituksesta.