Bisons siirtää pelinsä pois Helsingin jäähallista

0

KORIPALLO Loimaalainen koripallojoukkue Bisons siirtää tammikuisen pelinsä pois Helsingin jäähallista. Bisonsin ja kotkalaisen KTP Basketin Korisliigan ottelu oli tarkoitus pelata Helsingin jäähallissa 16. tammikuuta.
Bisonsin mukaan pelin siirtymisen syynä on Helsingin liikuntalautakunnan uusi ohjeistus, jossa kyseenalaistettiin liikuntajohtaja Anssi Rauramon tuki Bisonsin jäähallipeleihin. Bisonsin mukaan taloudellinen riski aiheutuu liian suureksi ilman kaupungin tukea ja samalla Helsingissä jää toteutumatta jo Turun VTB-pelissä toteutettu lippukampanja, jossa junioriurheilijat saivat pitää lipunmyynnistään saamansa tulot.
Bisonsin ja KTP:n ottelut pysyvät näin alkuperäisillä paikoillaan. Bisons–KTP pelataan 2. tammikuuta Loimaan liikuntahallissa ja KTP–Bisons 16. tammikuuta Karhuvuoren urheilutalossa Kotkassa.