Hyvää itsenäisyyspäivää!

0

 YPÄJÄ – Hyvää itsenäisyyspäivää. Sanojen säestykseksi kättely, hymy ja kevyt nyökkäys.
Ypäjän Kartanon koulun presidenttipari Jessika Pakarinen ja Jani Järvinen kätteli vieraansa tervetulleiksi, kun koulussa juhlistettiin itsenäisyyspäivää jo eilen, varsinaisen juhlapäivän aattona. Päivän ajan tehtävässään vaikuttanut  presidenttipari totesi harjoitelleensa varta vasten, jotta kättely sujuisi luontevasti.

Eilen vietetyn juhlan päällimmäinen tunne oli kiitollisuus maan itsenäisyydestä, joka tänään saavuttaa 97 vuoden iän. Juhlaan saatiin saatiin mukaan myös ypäjäläisiä ikäihmisiä, joita koulun väki isännöi tyylikkäästi ja kunnioittaen. Itsenäisyyttä juhlivat nuoret ja vanhat yhdessä.

Anu Salo

 

Lue lisää 6.12.2014

Samu Ruusiala ja Jalmari Sillsten nostivat lipun salkoon Ypäjän Kartanon koulun itsenäisyysjuhlassa. Kuva: Anu Salo
Samu Ruusiala ja Jalmari Sillsten nostivat lipun salkoon Ypäjän Kartanon koulun itsenäisyysjuhlassa. Kuva: Anu Salo

lehdestä