Kukka yksinäiselle vanhukselle

0

LOIMAA Alastaro-facebookryhmässä päätettiin laittaa hyvä kiertämään. Joulukukka yksinäiselle vanhukselle -kampanja starttasi maanantaina 8.12. Jos haluaa ilahduttaa yksin kotona asuvaa vanhusta, niin voi käydä Alastaron kukkakauppa Helmiorvokissa maksamassa osallistumisestaan. Kukat paketoidaan sovittuina päivinä, ja vapaaehtoiset toimittavat kukat perille ennen joulua.
Jokaiseen kukkalähetykseen liitetään kortti, jossa Alastaron tontut toivottavat hyvää joulua. Joka kukkalähetykseen toivotaan myös lasten tekemää joulukorttia mukaan.
Kaikki halukkaat lapset ja lapsenmieliset voivat askarrella joulukortteja ja vanhemmat voivat toimittaa niitä kukkakauppaan niin, että kortti laitetaan kukkapakettiin mukaan.
Kampanjassa lahjoitettava kukka on tulilatva, koska se on allergisoimaton, vähän hoitoa vaativa ja kestää kylmää ja tasapuolisuudenkin takia on hyvä, että kaikki lahjoitettavat kukat ovat samoja.
Kukkakaupassa voi käydä 19.12. asti tekemässä lahjoituksen tai antamassa yksinäisen vanhuksen nimen, jolle toivoisi kukkalahjoituksen menevän.
Mikäli kukkia lahjoitetaan yli tarpeen viedään loput kukat vanhainkodille, Ilolaan ja hoito-osastolle ilostuttamaan vanhuksia. Mallia alastarolaiset ovat ottaneet Mynämäeltä.