Honka haastaa Biisonit torstaina – Martin Zeno paikalla

0

KORIPALLO Bisons Loimaa jatkaa Korisliiga-taivaltaan torstaina Loimaan liikuntahallissa, kun espoolainen Honka saapuu Biisonien vieraaksi.
Hongalla on ollut viime ajat melko vaikeaa. Viimeisestä kymmenestä ottelustaan se on voittanut vain yhden. Suurimman osan Hongan ongelmista on aiheuttanut Ronnie Clarkin puuttuminen. Clark on ollut jo pidempään sivussa, eikä ole odotettavissa, että häntä nähtäisiin liikuntahallinkaan parketilla.
Bisons on kohdannut Hongan kahdesti tällä kaudella. Kummastakin ottelusta loimaalaiset ovat korjanneet sarjapisteet. Vaikka Bisons lähteekin otteluun selvänä ennakkosuosikkina, ei voittoa voi pitää itsestäänselvyytenä. Kannattaa muistaa, että sarjajumbo Kobrat piti loimaalaisia pinteessä viimeisessä kotiottelussa. Kotiyleisön äänekäs tuki on ensiarvoisen tärkeää.
Biisonit alkaa pikkuhiljaa saada miehiä takaisin sairastuvalta. Päävalmentaja Greg Gibson lupaili, että jos ihmeitä ei tapahdu, nähdään Aaron Johnson kentällä Honkaa vastaan. Toivottavasti myös Tuukka Kotti tervehtyy torstain otteluun.
Liikuntahalliin kannattaa tulla paitsi itse ottelun vuoksi, myös tapaamaan vanhoja tuttuja. Kahden mestaruuden takuumies Martin Zeno palaa vihdoin Saviseudulle ja tulee seuraamaan Honka-ottelua.
– Katsojien kannattaa tulla paikan päälle toivottamaan ”Martti” takaisin perheeseen, Bisonsista toivotaan.

Bisons Loimaa–Tapiolan Honka Loimaan liikuntahallissa to 29.1. klo 18.30.