Honka kaatui ennätyslukemilla – katso myös videot

0

KORIPALLO Bisons Loimaa–Tapiolan Honka 106–67 (48–27). Bisons jyräsi Tapiolan Hongan Korisliigan kotiottelussaan torstaina. Honka kaatui tämän kauden suurimmalla Korisliigan piste-erolla, 39 pisteellä.

Bisonsille kahta Suomen mestaruutta voittamassa ollut Martin Zeno (oik.) on palannut Loimaalle ja Bisonsiin. Hän oli seuraamassa Honka-peliä ja sai yleisöltä raikuvat suosionosoitukset. Kuvassa on myös Bisons-pelaaja Eero Aaltonen. Kuva: Tiina Naula
Bisonsille kahta Suomen mestaruutta voittamassa ollut Martin Zeno (oik.) on palannut Loimaalle ja Bisonsiin. Hän oli seuraamassa Honka-peliä ja sai yleisöltä raikuvat suosionosoitukset. Kuvassa on myös Bisons-pelaaja Eero Aaltonen. Kuva: Tiina Naula

Honka oli ottelun alussa terävämpi. Se johti ottelua jo lukemin 10–2, kunnes kotijoukkue otti itseään niskasta kiinni. Bisons täräytti 12–0-jakson neljänneksen puolessa välissä, ja vieraiden johto oli vaihtunut neljän pisteen tappioasemaan.
Kun kotijoukkue kasvatti johtonsa 20:een jo toisen neljänneksen alussa, alkoi peli näyttää selvältä. Biisonien puolustus ei antanut Hongalle mitään mahdollisuuksia toisellakaan puoliskolla.
Paras pistemies oli Biisonien Roope Ahonen (27/1/3/1r). Mies nakkeli kaaren takaa uskomattomalla tarkkuudella (6/7, 86 %) nostaen Bisonsin kolmosprosentin 55:een. Biisonien kaikki 11 pelaajaa pääsivät pisteille. Bisonsin kakkosetkin upposivat peräti 68 prosentin tarkkuudella.
Bisonsin valmentaja Greg Gibson oli syystäkin tyytyväinen ottelun jälkeen.
– Ehkä oli jo aikakin tällaiselle ottelulle, tällaista odotan joukkueeltani. Kaikki antoivat panoksensa ja tekivät jotain positiivista.

Jesse Kojo

Bisons-yleisö toivotti Martin Zenon sydämellisesti tervetulleeksi takaisin Loimaalle:

Martin Zeno Jesse Kojon haastattelussa Honka-pelin puoliaikatauolla:

 

 

Lue lisää 31.1.2015 lehdestä