Hurrikaanille vieraskiertueelta kolme pistettä

0

LENTOPALLO Sampo–Hurrikaani 1–3 (16–25, 18–25, 27–25, 20–25), Tiikerit–Hurrikaani 3–0 (25–20, 25–19, 25–19).
Pielaveden Sampo isännöi lauantaina Hurrikaania, joka joutui lähtemään vieraskiertueelle ilman hakkuri Vladimir Cediciä. Hänen reidestään on löytynyt rasitusperäinen revähtymä, joka luultavasti paranee tämän viikon kuluessa. Serbialaista tuurasi loistavasti Tapio Toiviainen, jolle merkattiin kaikkiaan 19 pistettä.
Toiviaisen lisäksi koko joukkue esitti vahvaa pelaamista, jonka huomioi myös valmentaja Ville Kakko.
– Pelasimme lauantaina ehkä kauden vahvimman joukkuepelin. Olimme päättäväisiä ja rauhallisia.
Hurrikaanin teholukema kohosi peräti +50 pisteeseen. Hyökkäysvirheitä se teki ainoastaan kahdeksan. Tähän kun lisätään yhdeksän torjuntapistettä ja Matti Oivasen neljä ässäsyöttöä, ei Sampolla ollut mahdollisuuksia voittoon.

SUNNUNTAIN pelissä Tiikereitä vastaan Kokkolassa isäntäjoukkue osoitti kaapin paikan.
– Pitkä reissu yötä myöten vei parhaan terän sunnuntain pelistä. Ehkä energiamme ei ollut enää sillä tasolla, että olisimme voineet rehellisesti taistella Tiikerien kanssa voitosta, Kakko analysoi.
Hurrikaanin parhaimmistoa oli Kasimir Vuorinen, joka pääsi kentälle toisessa erässä pelaten ottelun loppuun saakka.  Syöttöruudussa Hurrikaanista onnistui Karri Kutinlahti, joka teki kaksi ässäsyöttöä.

Valtteri Arra