Juha Mieto, miten Suomen hiihto nousuun?

0
Rauno Tamminen kävi kuuntelemassa, mitä asiaa Juha Miedolla oli oripääläisille. Miedon viesti kansalaisille oli selkeä: metsäteollisuus on Suomen paras valttikortti, johon keskittymällä saadaan koko maa nousuun. Kuva: Maija Paloposki
Rauno Tamminen kävi kuuntelemassa, mitä asiaa Juha Miedolla oli oripääläisille. Miedon viesti kansalaisille oli selkeä: metsäteollisuus on Suomen paras valttikortti, johon keskittymällä saadaan koko maa nousuun.
Kuva: Maija Paloposki

ORIPÄÄ Hiihtäjälegenda Juha Mieto sanoo, että Suomen hiihtotasoa voidaan nostaa vain kovalla harjoittelulla ja keskittymällä etenkin aerobiseen treenaamiseen.
– Meillä oli aikoinaan helppoa, kun ei ollut kaikenlaisia houkutuksia, vaan oli aikaa nukkua ja harjoitella. Tämän päivän nuorilla on iso asia, jos valitsee askeettisen elämäntyylin. Heikki Mäkisen vaalitilaisuudessa Oripäässä vierailleen Miedon mukaan Suomi saadaan nousuun, kun panostetaan metsäteollisuuteen ja tehokkaaseen myyntiin.
– Jotta Suomi pysyy hyvinvointivaltiona, on saatava vienti vetämään, töitä ihmisille ja mikä tärkeintä, on nostettava suomalainen kulta, eli metsät ja sieltä saatavat pitkälle jalostetut tuotteet, vireäksi.

 

 

 

 

Lue lisää 20.1.2015 lehdestä