Luja oppitunti Rocketsille Lauttakylässä

0

JÄÄKIEKKO Rockets vieraili lauantaina Huittisissa ja kohtasi Lauttakylän Lujan. Tavoitteena oli haastaa Luja luistimella, mutta osoittautui että Rockets oli selkeästi Lujaa perässä ja joutui tyytymään 7–2 (3–1, 1–0, 3–1) tappioon.
Tulos ei selittelyjä kaipaa. Rockets oli joka osa-alueella vastustajaansa jäljessä. Ensimmäisessä erässä Luja hankkiutui nopeasti 2–0 johtoon. Rockets tuli Matias Paukkion maalilla 2–1 tilanteeseen, mutta tauolle mentiin kotijoukkueen 3–1 johdossa.

TOISEEN ERÄÄN Rockets ryhdistäytyi ja pelasi hyvän erän, vaikka todellisia maalipaikkoja siunaantui harmillisen vähän. Jesse Ruohonen otti muutaman hyvän kopin ja piti Rocketsin toivoa yllä. Selkäranka Rocketsilta katkesi erän lopussa, kun Luja onnistui kuittaamaan Janne-Matti Järvisen jäähyn erän viimeisellä sekunnilla.
Kolmannessa erässä Luja kaunisteli voittolukemiaan ja Samuli Katajiston onnenkantamoisen myötä taululla oli 7–2, kun summeri soi.

ROCKETS pelaa hyvää kautta, mutta sarjan terävin kärki (Luja, KarhuHT ja VG-62) tuntuu olevan vielä ison potkun edellä. Uusina pelaajina Rockets-paidassa esiintyivät Teemu Jokela ja Kustaa Siikarla, jotka varmasti tuovat vielä iloa, kunhan pääsevät paremmin pelituntumaan.
Rockets matkustaa seuraavaksi Turkuun, Chiefsin vieraaksi. Lauantaina 17.1. kello 17 joukkue kohtaa kotiluolassaan Kuparikiekon Harjavallasta. Nämä ovat niitä pelejä, joista pisteitä pitää taas raapia, jotta playoff -asetelmat olisivat mahdollisimman hyvät.

Pekka Lehto