Rockets taipui porilaisille kolmannessa erässä

0

JÄÄKIEKKO Rockets kohtasi keskiviikkona kotonaan Karhu HT:n Porista. Kotijoukkue oli edelleen loukkaantumisten ja flunssa-aallon takia pahoin vajaamiehinen, ja niinpä mukana oli kentällinen B-junioreita. Junnujen kunniaksi täytyy sanoa, että he pelasivat ennakkoluulottomasti ja rohkeasti.
Loppunumerot 2–5 (0–0, 2–2, 0–3) eivät välttämättä kerro kaikkea. Rocketsilla oli saumansa, mutta kun tyhjästä maalistakin lyödään ohi tai sitten tolpat pelastavat, voidaan sanoa, että onni on kai sitten paremman puolella.
Valmentaja Esa Säteri antoi myös tunnustusta junnuille ja oli tyytyväinen joukkueen alivoimapelaamiseen, joka kieltämättä olikin ehkä illan parasta antia.
Ottelussa parhaiten kotijoukkueesta onnistuivat lujasti yrittäneet ja tulostakin saaneet Matias Paukkio ja Janne-Matti Järvinen.

Pekka Lehto