Tyttökalenterin tuotto lahjoitetaan Lastensairaalalle iltamissa

0

LOIMAA Loimaalaiset Kauppala Big Band ja Krekilän Myllyn Kesäteatteri järjestävät viime vuonna hyvän suosion saavuttaneet iltamat jälleen ensi lauantaina. Kauppala Big Band tuo iki-ihanat isolle orkesterille kirjoitetut tanssislaagerit tähän päivään solisteinaan Pekka Suhonen ja Iina Wahlström. Taukojen ohjelmasta vastaavat Krekilän Myllyn Kesäteatterin näyttelijät hupaisalla sketsiviihteellä.
Tällä kertaa illan ohjelmassa on myös rautaista asiaa. Krekilän Myllyn Kesäteatterin viime kesän näytelmään liittyneen Tyttökalenterin tuotto 10 000 euroa luovutetaan vastaanottajalle. Lahjoituksen tulee vastaanottamaan Uusi Lastensairaala 2017 -tukiyhdistyksen ja säätiön puheenjohtaja Anne Berner. Kaikkien hankkeessa mukana olevien yritysten edustajat kutsutaan mukaan tilaisuuteen. Lahjoituksen ajankohta on noin klo 19.45.

Kauppala Big Band ja Krekilän Myllyn Kesäteatteri järjestävät iltamat jälleen la 31.1. Metsämaan Kalliohovissa klo 19–23.