Vladimir Cedic joulukuun tähdistöön

0

LENTOPALLO Hurrikaani-Loimaan hakkuri Vladimir Cedic on valittu Mestaruusliigan miesten joulukuun tähdistöön. Naisten joulukuun tähdistöön valittiin salolaisen LP Viestin libero Roosa Koskelo, joka on Loimaan Jankon kasvatti. Koskelo valittiin tähdistöön jo toisen kerran tällä kaudella.
Mestaruusliigan joulukuun pelaajiksi valittiin Rantaperkiön Iskun yleispelaaja Tuomas Tihinen ja Woman Volleyn keskitorjuja Amber Kaufma.
Miesten joulukuun tähdistön muut pelaajat ovat passari Conor Eaton Iskusta, yleispelaaja Enderwin Herrera Pielaveden Sammosta, keskitorjujat Joe Klein Raision Loimusta sekä Matthew Pollock Vammalan Lentopallosta ja libero Aleksi Mutka Iskusta.
Naisten joulukuun tähdistön muut pelaajat ovat passari Heidi Rovanperä Woman Volleysta, hakkuri Mercy Moim LiigaPlokista, yleispelaajat Noora Kosonen LP Viestistä ja Lexi Erwin HPK:sta sekä keskitorjuja Dubravka Rakic LP Viestistä.