Aikuiset naiset- ja Rotunainen -näytelmistä lisäesityksiä

0

LOIMAA Suositut Aikuiset naiset- ja Rotunainen -näytelmät palaavat Loimaan teatterin ohjelmistoon, kun näytelmistä järjestetään lisäesityksiä maaliskuussa kahtena viikonloppuna.
Aikuiset naiset ottavat lavan haltuun 13.–15.3., joista lauantaina 14.3. pidettävä näytös on kaikille katsojille avoin.
Elina Mäkilän esittämä Rotunainen -monologi nähdään puolestaan 20.–22.3., joista perjantain 20.3. ja lauantain 21.3. esitykset ovat kaikille katsojille avoimia. Esitykset alkavat kello 19.
Loimaalaislähtöisen Miisa Lindénin käsikirjoittamat ja Pauliina Arvosen ohjaamat näytelmät tuovat lavalle naisenergiaa, soittoa, laulua ja tanssia.

Hersyvän hauska ja elämänmakuinen Aikuiset naiset kuvaa kolmen naisen, Ansan (Leena Mahlamäki), Henriikan (Elina Mäkilä) ja Iiriksen (Emma Karolaakso) epätavallista työpäivää taidegalleriassa. Mitä tapahtuu, kun kolme toisilleen vierasta naista joutuu vastuuseen koko showsta? Luvassa on mahtavia tarinoita naisten alkaessa löytää itsestään uusia puolia. Aikuisten naisten ensi-ilta nähtiin Loimaan teatterissa marraskuussa 2014.
Maaliskuun lopulla nähdään uusintaesityksiä myös toisesta teatterissa aiemmin nähdystä esityksestä, kun Rotunainen-monologi palaa ohjelmistoon. Rotunainen on railakas teksti sinkusta Annista, joka rakastaa leipomista, laulamista ja salaisesti naapurin sellomiestä. Unelmatorttu on Annin lohtua tarjoava lääke kaikkeen mielipahaan. Hersyvä teksti tuo lavalle myös Annin äidin ja mummin – rotunaiset kolmessa sukupolvessa. Näytelmä nähtiin Loimaan teatterin lavalla ensimmäisen kerran vuonna 2011.