Alastarolle nousee päiväkoti puolessa vuodessa

0
Tähän rakennetaan Alastaron uusi päiväkoti, yksityinen Touhula. Kuva: Pasi Salo
Tähän rakennetaan Alastaron uusi päiväkoti, yksityinen Touhula. Kuva: Pasi Salo

LOIMAA Yksityisen päiväkoti Touhulan rakentaminen on alkanut Alastarolla. Kaivinkoneen kauha kaapaisi ensi kosketuksen maata viime viikolla kirjaston naapuritontilla. Valmiiksi tähdätään jo ensi elokuulle, jolloin uusi päivähoitokausikin alkaa.
Alastarolla tarjottu lasten päiväkotihoito ja esiopetus siirtyvät elokuussa yksityiselle palvelutuottajalle Coronaria Oy:lle, jonka Touhula-päiväkotiketju käsittää jo useita kymmeniä yksiköitä Suomessa.
Ketju on erikoistunut liikuntapainotteisuuteen, ja sellainen Alastaron päiväkodistakin tulee. Se tarkoittaa, että vähintään kaksi tuntia päivän ohjelmasta on liikuntaa.

Anu Salo

 

Lue lisää 7.2.2015 lehdestä