Hurrikaani vankisti kolmossijaa

0

LENTOPALLO Lentopalloseura Etta–Hurrikaani 2–3 (22–25, 25–14, 31–33, 25–21, 13–15). Leka Volley–Hurrikaani 0–3 (20–25, 24–26, 15–25).
Jo ennalta tiedettiin, että vieraspelit Ouluun ja Kuopioon vaativat pelaajilta ja valmennukselta henkistä ja fyysistä venymistä. Siihen nähden kaksi voittoa ja viisi pistettä on vahva osoitus joukkueen venymiskyvystä.
Lauantain ottelu Ettaa vastaan oli lähes yhden miehen sota. Hakkuri Vladimir Cedicin 34 pistettä on Mestaruusliigan tämän kauden piste-ennätys, johon ovat yltäneet vain Tiikerien Lelu Ojansivu ja Sampon Timo Leikas.

SUNNUNTAIN otteluun Kuopiossa Lekaa vastaan Hurrikaani lähti taktisesti hieman normaalista muutetulla kokoonpanolla. Kakko laittoi passariksi Tauno Lippin ja toiseksi yleispelaajaksi Kasimir Vuorisen Aivars Petrusevicsin tilalle.
– Ajattelin, että sekoitetaan vastustajan peliä. Eivät varmaankaan odottaneet meiltä tällaista miehitystä. Myös rotaatioon tehtiin muutama taktinen hienosäätö, ja se näytti onnistuvan liki täydellisesti, valmentaja Ville Kakko sanoi.
Tällä viikolla Hurrikaania vastaan marssivat Liikuntahallissa torstaina LiigaSärkät ja sunnuntaina Joensuun Riento. Hauska yksityiskohta on se, että jompikumpi joukkueista saa Jankon vastaan liigakarsinnoissa, jos Jankko vain sinne asti pääsee. On siis oletettavaa, että molempina pelipäivinä Jankon pelaajat istuvat tiiviisti katsomossa tutkailemassa mahdollista vastustajaa.

Valtteri Arra