Hurrikaanille tärkeät kolme pistettä

0

LENTOPALLO Hurrikaani–Korson Veto,Vantaa 3–1 (19–25, 25–17, 25–10, 25–18). Petri Sainion valmentama nuori korsolaisjoukkue aloitti ottelun railakkaasti ja rohkeasti. Ensimmäisessä erässä kotijoukkueen vastaanotossa ei toiminut juuri mikään ja Kove syötti peräti neljä ässää.
– Epäonnistuin joukkueen valmistamisessa otteluun. Otan sen omaan piikkin, Hurrikaanin valmentaja Ville Kakko myönsi.
Ainoastaan Vladimir Cedic (17pist. 3ässää) oli heti ottelun alusta saakka pelituulella.
– Olivat tärkeät pisteet ja tärkeä voitto kahden tappion jälkeen. Palasimme takaisin omalle tasolle, Cedic kommentoi.
Muu joukkue alkoi herätä vasta toisessa erässä.
– Vastaanotto- ja syöttöpeli alkoi kulkea, ja pääsimme paremmin Koven hyökkääjiin kiinni, Kakko analysoi.
Seuraavan kerran pistemetsästys on käynnissä jo lauantainta, kun Hurrikaani pelaa Oulussa Ettaa vastaan. Sunnuntaiksi joukkue matkaa Kuopioon Leka Volleyn vieraaksi. Tämän jälkeen vuorossa on ensi viikolla kaksi kotipeliä: torstaina Liiga Särkät ja sunnuntaina Riento.

Valtteri Arra