Katajan Arnold pommitti Biisonit kumoon

0

KORIPALLO Kataja Basket–Bisons Loimaa 95–83 (52–42). Biisonit käväisi Joensuussa keskiviikkoiltana. Illan isäntä Kataja kellisti Biisonit pitkälti ykkösnyrkkinsä Robert Arnoldin yksilösuorituksilla.
Kataja pääsi karkaamaan toisella neljänneksellä jo kymmenen pisteen karkumatkalle. Vielä ensimmäisessä erässä hyvin heittäneen Bisonsin peli ei rullannut toivotulla tavalla, ja Kataja karkasi. Arnold (36/3/2/1r) viimeisteli jo ensimmäisellä puoliskolla 22 pistettä.
Bisonsin valmentaja Greg Gibson moitti omiensa fokusta.
– Ensimmäiset 20 minuuttia olivat ehkä huonoimmat keskittymisen suhteen. Emme pystyneet keskittymään yksityiskohtiin ollenkaan.
Bisons joutui otteluun vajaalukuisena. Ian Hummer ei ollut vielä parantunut, ja Roope Ahonenkin joutui jättämään reissun väliin flunssan vuoksi.
Bisonsin viikko jatkuu kiireisenä, sillä perjantaina on kotiottelu Jeniseitä vastaan, ja jo sunnuntaina Tampereen Pyrintö isännöi loimaalaisia. Kumpikaan ottelu ei varmasti ole mikään helppo nakki. Pyrintö kaappasi viime viikolla pieninumeroisen voiton juurikin Katajasta. Toivottavasti Biisonit tervehtyvät loppuviikoksi.

Jesse Kojo