Kilpailu uusista lähipalveluista

0

KUNNAT Kuntaliitto etsii uusia lähipalvelumalleja kilpailulla. Kilpailun teemana on lapsiperheiden sujuva arki.
Vaikeassa taloustilanteessa ja niukkojen resurssien edelleen huvetessa lähipalveluiden toteuttamiseen ja tuottamiseen kaivataan uusia tapoja. Kilpailun tarkoituksena on aktivoida uusia tahoja ideoimaan ratkaisuja lähipalveluiden uudistamiseksi ja löytää uusia tapoja parantaa kuntalaisten arkea.
Lähipalvelut ovat jokaiselle tärkeitä, ja siksi kuka tahansa voi osallistua kilpailuun omalla mallillaan. Kilpailuun osallistuvan mallin takana tulee kuitenkin olla ryhmä, eli kaksi tai useampia henkilöitä.
Malli ilmoitetaan kilpailuun osallistumislomakkeella, jonka yhteydessä toimitetaan vapaamuotoinen esittely mallista. Lomake on täytettävä 30. huhtikuuta kello 15 mennessä. Lisätietoa kilpailusta ja osallistumislomake ovat osoitteessa www.kunnat.net/lahipalvelukilpailu.