Laskiainen houkutteli ulkoilmaan

0
Bea, 8, ja Arne Stevanovic, 5, herkuttelivat Lionsin laskiaisriehassa Loimaan Savisten paistamilla letuilla. Sisaruksista kaikkein kivointa oli päästä moottorikelkan vetämän ahkion kyytiin. Vauhti oli huimaa ja vähän jännittävääkin. Lasten isä Pavle Stevanovic naureskeli perheen menneen päivistä sekaisin ja syöneen leipomansa laskiaispullat jo edellisviikon sunnuntaina. Kuva: Kiti Salonen
Bea, 8, ja Arne Stevanovic, 5, herkuttelivat Lionsin laskiaisriehassa Loimaan Savisten paistamilla letuilla. Sisaruksista kaikkein kivointa oli päästä moottorikelkan vetämän ahkion kyytiin. Vauhti oli huimaa ja vähän jännittävääkin. Lasten isä Pavle Stevanovic naureskeli perheen menneen päivistä sekaisin ja syöneen leipomansa laskiaispullat jo edellisviikon sunnuntaina. Kuva: Kiti Salonen

LOIMAAN SEUTU Laskiaisviikonloppu tarjosi monenlaista puuhaa ulkoilmasta pitäville. Kelikin suosi, joten saviseutulaisia nähtiin sankoin joukoin esimerkiksi pulkkamäessä, suksimassa ja hevosriehassa.

 

Lue lisää 17.2.2015 lehdestä

 

 

 

 

 

 

 

Helmi Koivunen, Tuula Kero ja Leila Hätönen taiteilivat mietteitä ystävyyden tauluun Ypäjän laskiaisluistelussa. Hätönen ja Kero ovat hyviä ystäviä, ja Hätönen viettää paljon aikaa myös Keron Helmi-tyttären kanssa. – Olimme Helmin kanssa katsomassa yhdessä wanhojen tanssejakin. Kuva: Kiti Salonen
Helmi Koivunen, Tuula Kero ja Leila Hätönen taiteilivat mietteitä ystävyyden tauluun Ypäjän laskiaisluistelussa. Hätönen ja Kero ovat hyviä ystäviä, ja Hätönen viettää paljon aikaa myös Keron Helmi-tyttären kanssa. – Olimme Helmin kanssa katsomassa yhdessä wanhojen tanssejakin. Kuva: Kiti Salonen

 

 

 

 

 

 

 

Loimihaan laskiaisriehassa ohjemassa oli talutusratsastusta maneesissa, hevosajelua radalla ja pulkkaratsastusta kentällä. Maren Nie talutti, kun Elsa Karppi, 9, ratsasti Hippula-hevosella. Isovanhempiensa ja serkkunsa kanssa tapahtumaan tullut Elsa aikoi suunnata iltapäivällä vielä laskiaisen pulkkamäkeen. Kuva: Kiti Salonen
Loimihaan laskiaisriehassa ohjemassa oli talutusratsastusta maneesissa, hevosajelua radalla ja pulkkaratsastusta kentällä. Maren Nie talutti, kun Elsa Karppi, 9, ratsasti Hippula-hevosella. Isovanhempiensa ja serkkunsa kanssa tapahtumaan tullut Elsa aikoi suunnata iltapäivällä vielä laskiaisen pulkkamäkeen. Kuva: Kiti Salonen