Lokkiparvi teki Biisoneista jauhelihaa

0

KORIPALLO Seagulls Helsinki–Bisons Loimaa 89–71 (43–43).

Bisonsin vaikeudet Helsingissä jatkuivat perjantaina. Edellinen vierasottelu Seagullsia vastaan päättyi helsinkiläisten 20 pisteen voittoon, eikä perjantainen matsi siitä paljoa jäänyt. Isännät nappasivat voiton Biisoneista 18 pisteen erolla.
Peli ratkesi käytännössä kolmannella neljänneksellä. Ensimmäinen puolisko olisi voitu jättää pelaamatta, sillä se päättyi tasalukemiin. Kolmannen neljänneksen alku koitui loimaalaisten kohtaloksi. Bisons ei saanut upotettua palloa lainkaan helsinkiläisten koriin erän ensimmäisen viisiminuuttisen aikana. Tuukka Kotti (7/4/4/1r/1t) onnistui lopulta päättämään Biisonien kuivan kauden. Suuriin riemunkiljahduksiin ei kuitenkaan ollut aihetta, sillä Gulls oli pussittanut tuolla välin 16 pistettä loimaalaisten päätyyn. Otteluruuhkan uuvuttama lauma ei pystynyt tokenemaan takaiskusta, vaikka Anthony Hilliard (21/2/2) yrittikin piristää joukkuettaan kauden näyttävimmällä donkilla.
– Emme olleet lähelläkään Seagullsin tasoa tänään. Selkeästi parempi joukkue voitti, Bisonsin päävalmentaja Greg Gibson totesi.
– Tämä oli tämmöisiä otteluita, mitä otteluruuhkaan välillä tulee. Ei ollut oikein pää ja jalat pelissä ja vastustaja sitten taas oli hyvällä energialla ja hyvin valmistautuneena, Tuukka Kotti mietiskeli.
Kannattaa muistaa, miksi Bisons ei ollut parhaalla jalallaan ottelussa. Perjantain peli oli jo neljäs vierasottelu viikon sisään. Lisäksi Matti Nuutinen puuttui tuostakin pelistä, mikä näkyi varsinkin levypalloissa.
Biisonien parhaista tehoista vastasivat Hilliard ja Travis Nelson (15/6). Gullsin Melsahn Basabe (18/14/2/1r/1t), Justin Stommes (18/5/2) ja Carl Lindbom (18/4/1/1r) upottivat 18 pistettä mieheen. Deremy Geiger (15/4/3/2r) säesti heitä 15 pisteellään.

Jesse Kojo