LP-Vampulan puolivälierien kotipelit Loimaalla

0

LENTOPALLO Loimaalla nähdään naisten Mestaruusliigan puolivälieräotteluita. LP-Vampula pelaa kotiottelunsa Loimaan liikuntahallissa, koska se ei voi pelata pudotuspelejä runkosarjan kotihallissaan Huittisissa. LP Vampulan puolierävastustaja on kuusi viimeisintä Suomen mestaruutta voittanut ja Mestareiden liigassakin tällä kaudella pelannut LP Viesti.
Paras viidestä -systeemillä pelattava puolivälieräsarja käynnistyy perjantaina 27.2. klo 18.30 Salohallissa. Toinen ottelu pelataan niin ikään Salossa maanantaina 2.3. klo 18.30.
Kolmas ottelu pelataan lauantaina 7.3. klo 14 Loimaalla, mahdollinen neljäs ottelu pelataan samoin Loimaalla sunnuntaina 8.3. klo 17 ja tarvittaessa viides peli on Salossa 9.3. klo 18.30.

Runkosarjassa parhaiten sijoittuneet joukkueet saivat valita vastustajansa. Runkosarjan voittanut LP Viesti oli valintavuorossa ensimmäisenä ja valitsi vastustajakseen LP-Vampulan Huittisista. LP Viesti vei runkosarjassa joukkueiden kaikki neljä kohtaamista nimiinsä.
– Valinta oli oletettu, näin olin laskenutkin. Vastustaja on pahin mahdollinen, mutta aina kun lähdetään haastamaan, voi käydä mitä vaan, LP-Vampulan päävalmentaja Kai Stenius totesi.