Mikähän olisi meidän paikallemme sopiva nimi?

0

 

Riitta Sinisalo ja Emma, Ulla Seppä ja Tuukka, Paula Reittonen ja Joona, Anne-Mari Paloposki ja Sampo sekä Riitta Vilhonen ja Aino kokoontuivat avoimessa päiväkodissa. Kuva: Anu Salo
Riitta Sinisalo ja Emma, Ulla Seppä ja Tuukka, Paula Reittonen ja Joona, Anne-Mari Paloposki ja Sampo sekä Riitta Vilhonen ja Aino kokoontuivat avoimessa päiväkodissa. Kuva: Anu Salo

YPÄJÄ Avoin päiväkoti on hiljattain siirtynyt seurakunnan tiloista kirjastoon. Nyt se etsii itselleen nimeä, ja toimintatoiveistakin tehtiin juuri kysely. Vastausten perusteella toivottiin muun muassa lisää musiikkia, varsinkin rytmisoittimia kokeiltaviksi.
– Paljonhan päivän ohjelma on kiinni siitä, minkä ikäisiä lapsia kulloinkin on paikalla. Lasten ikä vaihtelee sylivauvoista viisivuotiaisiin, joten sen mukaan edetään, avoimen päiväkodin toimintaa kevään ajan vetävä Karoliina Kärkkäinen sanoo.
Kirjaston sali on pienten myötä muuttunut kotoisaksi oleilutilaksi. Yhteistyötä on tehty paikallisen MLL:n yhdistyksen kanssa varustamalla paikkaa leluin ja tarvikkein. Kellä vain on hyväkuntoisia, tarpeettomaksi käyneitä leluja tai vaikka askarteluun kelpaavaa materiaalia, niin Ypäjän päivähoidossa otetaan mielellään vastaan.

Anu Salo

 

 

 

Lue lisää 12.2.2015 lehdestä