Pierre Jallow Bisonsiin

0

KORIPALLO Loimaalainen Bisons on pestannut uuden pelaajan, joka on 36-vuotias Pierre Jallow. Gambialaissyntyisen sentterin sopimus kattaa loppukauden. Hänellä on nykyään myös Suomen kansalaisuus.
Jallow on edustanut järvenpääläistä divarijoukkuetta JKS Basketia vuodesta 2012. Hän johtaa tällä hetkellä miesten ykkösdivarin pistepörssiä (25,2 ppg) ja on toisena levypallotilastossa (14,7 rpg). Jallow on koko tämänhetkisen divarin tehokkain pelaaja (33,8).
– Olemme innoissamme saadessamme Pierren mukaamme. Emme halua rasittaa Tuukka Kottia ja Ian Hummeria liikaa rankassa otteluruuhkassa. Pierre on täydellinen pelaaja tuomaan energiaa ja tärkeitä minuutteja joukkueellemme. Hän ei ole huolissaan peliajastaan vaan haluaa auttaa joukkuetta parhaansa mukaan, Bisonsin päävalmentaja Greg Gibson kertoi.