Rattijuoppo ajoi ulos tieltä

0

ORIPÄÄ Paikkakuntalaisen keski-ikäisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Oripäässä lauantaina iltapäivällä.
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus Turuntien ja Laomäentien risteyksessä tapahtuneesta ulosajosta ja ilmoittaja kertoi, että henkilöauton kuljettaja vaikuttaa päihtyneeltä. Partion ollessa matkalla kohteeseen hätäkeskukseen tuli uusi ilmoitus tapahtumasta, jossa kerrottiin, että henkilöauto on saatu ojasta pois sivullisten toimesta ja kuljettaja on jatkanut matkaansa autolla.
Partio tavoitti henkilöauton kuljettajan kotiosoitteestaan Oripäästä. Kuljettajaksi osoittautui oripääläinen mies, joka puhalsi poliisin alkometriin 3,05 promillea. Poliisi otti miehen rikoksesta epäiltynä kiinni ja kuljetetti hänet verikokeeseen. Poliisi määräsi miehen väliaikaiseen ajokieltoon.
Henkilöauto vaurioitui hieman ulosajossa, henkilövahinkoja ei tullut.