Rockets piti maalintekoharjoitukset Kiekkohaiden kustannuksella

0

JÄÄKIEKKO Rocketsin vieraaksi keskiviikkoiltaan saapui Kiekkohait Salosta. Alkuminuuteista lähtien pelin juoni oli selvä. Kotijoukkue oli ehdottomasti liukkaammalla luistimella liikkeellä, ja kun pelikello näytti aikaa 8.48, oli taululla jo 3–0 lukemat Aleksi Heikkilän, Antti Mäkelän ja Tomi Korvenpään osumilla ja peli oli käytännössä ratkennut.
Rockets pääsi todenteolla harjoittelemaan maalintekoa, ja loppulukemat 13–2 (3–0, 4–0, 6-2) osoittavat, että harjoituksissa myös onnistuttiin.
Kaksi kierrosta runkosarjaa on pelaamatta, ja Rockets on viidentenä vain kaksi pistettä Eurajoen takana. Niskaan hengittää kuudentena oleva Harjavalta. Rockets matkustaa vielä Raisioon, jossa RNK yrittää välttää putoamissarjan, ja perjantaina 20. helmikuuta Lauttakylän Luja saapuu Loimaalle viimeiseen runkosarjan kotimatsiin.

Pekka Lehto