Ui kesäksi kuntoon -kampanja alkaa

0

KUNTOILU Suomen Uimaliitto järjestää 24. Ui kesäksi kuntoon -kampanjan 1.–31.3. Loimaan uimahalli Vesihovi on yksi kampanjahalleista. Kampanjassa kerätään kuukauden ajan metrejä ja minuutteja uiden, vesijuosten tai vesijumpaten. Uimahallissa osallistujat saavat suorituskortin, johon omat uinti-, vesijumppa- ja vesijuoksusuoritukset voi merkitä. Uimahallit kilpailevat leikkimielisesti keskenään erikokoisten hallien sarjoissa (pienet, keskisuuret, suuret hallit). Kolme parasta uimahallia kussakin sarjassa palkitaan.
Loimaan uimahalli Vesihovissa voi normaalin kampanjan lisäksi osallistua vapaalippujahtiin. Vapaalippujahtiin osallistuvat kirjaavat omat suorituksena kaikkien nähtävillä olevaan taulukkoon. Vapaalippu uimahalliin kilahtaa aina, kun uitujen metrien määrä ylittää 10 000 metriä tai vesijumpatun/-juostun minuuttien raja ylittää 300 minuutin rajan.
Aikuisille on tarjolla uinnin tekniikkaopetusta maanantaisin klo 18–19. Perjantaisin klo 18–18.30 jumpataan syvässä vedessä. Uintikampanja huipentuu Vesihovin Superuinteihin – avoimiin Loimaan mestaruusuinteihin keskiviikkona 1.4. klo 17. Tarkempia tietoja ilmoittautumisista jne. voi katsoa Vesihovin nettisivuilta www.vesihovi.fi.