Ypäjällä vietetään ystävänpäivää jäällä

0

YPÄJÄLLÄ järjestetään koko perheen Ystävänpäiväluistelu Perttulan kentällä lauantaina 14. helmikuuta kello 15–17. Perinteistä rusettiluistelua mukailevan ystävän etsinnän ohessa tehdään yhteinen taulu, johon kirjataan mietteitä ystävyydestä. Yhteisen hauskanpidon lisäksi yksilötaitoja voi mitata taitoradalla.
Luistelua tahdittaa diskomusiikki. Tiskijukka kuuntelee mielellään toivekappaleita. Tapahtuman järjestävä Kulttuuri Puomi -yhdistys on pitänyt tärkeänä, että soitettavasta musiikista maksetaan myös asiaankuuluvat Teosto- ja Gramex-maksut.
Tapahtuma on ilmainen, mutta yhdistystä voi tukea puffetin antimia nauttimalla. Mailat toivotaan jätettävän tapahtuman ajaksi kentän ulkopuolelle, jotta luistimiin vasta totuttelevatkin uskaltautuvat jäälle. Tapahtuma järjestetään peuhupäivän merkeissä, jos kelit eivät mahdollista luistelua.