Aleksis Kiven kadulle tulee uusia liikennemerkkejä

0

LOIMAA Kaupunki kohentaa Aleksis Kiven kadun liikenteenohjausta.
Tekninen lautakunta päätti asennuttaa Aleksis Kiven kadulle kiellettyä ajosuuntaa osoittavat merkit Prisman ja Vesikoskenkadun liittymän molemmin puolin. Eli autojen sisäänkäynti Prisman parkkialueelle ei tapahdu Vesikoskenkadun liittymän kohdalta, vaan Kalevalankadun kohdalta.
Liittymän liikennejärjestelyt eivät muutu aiemmasta, vaan liikennemerkeillä pyritään ainoastaan selventämään liittymän liikennejärjestelyjä.
Lautakunnan päätöksen taustalla on perussuomalaisten valtuustoryhmän aloite liikennemerkkien asettelusta Aleksis Kiven kadulla. Aloitteessa viitattiin Loimaan Lehden (23.10.2014) artikkeliin markettikadun liikennejärjestelyistä.
Kaupunki on suunnitellut toteuttavansa perusteellisempia muutoksia liikennejärjestelyihin Aleksis Kiven kadulla vuonna 2017.

Lari Kiviranta