Hurrikaani johtaa välieräsarjaa – katso myös video

0

LENTOPALLO LA 28.3: Hurrikaani–Valepa 3–2 (16–25, 25–19, 18–25, 25–23, 15–10). SU 29.3: Valepa–Hurrikaani 3–1 (23–25, 25–17, 25–19, 25–18). Hurrikaani johtaa ottelusarjaa 2–1.

Hurrikaani hoiti ottelusarjan avauksen tyylikkäästi Sastamalassa 3–2 ja jatkoi samoilla eräluvuilla lauantaina kotipelissä Loimaalla. Vasta sunnuntaina ottelusarjan kolmannessa pelissä hallitseva Suomen Mestari Vammalan Lentopallo pääsi mukaan taisteluun finaalipaikasta.
Sunnuntain ottelussa Hurrikaanin energiatasot olivat matalalla, ja joukkueen pelaaminen oli arkaa. Vastaanotto oli suurin murhe. Huono vastaanotto ei antanut Kalle Määtälle mahdollisuuksia monipuoliseen hyökkäämiseen, vaan hän joutui heittämään isoa passia Vladimir Cedicille aivan liikaa.
– Olimme arkoja ja jäimme kaverille jokaisella osa-alueella. Vaikka Matti Oivanen syötti kahdeksan ässää, emme päässeet siitäkään huolimatta kääntämään eriä itsellemme. Nyt levätään, ja tiistaina takaisin sorvin ääreen voimaharjoituksen muodossa ja keskiviikkona pallon kanssa tunnin treeni. Sitten torstaina räjäytetään halli jälleen liekkeihin, valmentaja Ville Kakko paljasti pääsiäisviikon suunnitelmat.

Seuraava koitos on torstaina. Jos Hurrikaani voittaa kotonaan, se saa mahdollisuuden katkaista ottelusarjan jo heti seuraavana päivänä perjantaina. Jos perjantain jälkeenkin ottelusarja on vielä käynnissä, pelataan kuudes ottelu jälleen Loimaalla ensi viikon maanantaina.

Valtteri Arra

Hurrikaani voitti Vammalan Lentopallon lauantaina Loimaalla. Ottelu päättyi, kun Valepan Olli Kunnari syötti viidennessä erässä verkkoon. Hurrikaanin pelaajat riemuitsivat voitosta näyttävästi: