Korikobrat yllätti Bisonsin

0

KORIPALLO Kobrat–Bisons 88–78 (43–35). Bisons kärsi yllättäen tappion putoamisuhkaa vastaan taistelevalle Korikobrille keskiviikkona Lapualla pelatussa ottelussa.
Lapuan energisesti pelannut ryhmä nakutti pisteitä läheltä ja kaukaa. Loimaalaisten korinteko sen sijaan ontui pahasti, joten Kobrat-johto kasvoi ensimmäisellä puoliskolla suurimmillaan 13 pisteeseen.
Bisons heräsi vasta, kun Kobrat johti jo 20 pisteellä. Harmillisesti Biisonien laukka ei kantanut maaliin saakka vaan Lapua kirjasi viimeiset minuutit 14–8 ja Kobrien kautta aikain ensimmäinen voitto Bisonsista sai sinettinsä.
Vaisusta esityksestä huolimatta Bisons ei kuitenkaan ollut huonoin joukkue kentällä. Tuomarikolmikko Orava-Liljeberg-Andersson laittoi loimaalaisille tiukasti kampoihin ja onnistui kuin onnistuikin olemaan illan heikoiten esiintynyt ryhmä.
Jesse Kojo