Kuudesta Biisonista ei vastusta Avtodorille

0

KORIPALLO Avtodor–Bisons 103–83 (61–40).
Biisonit joutuivat palaamaan viimeisimmältä VTB-vieraskiertueeltaan tyhjin käsin, sillä keskiviikkoinen peli saratovilaista Avtorodia vastaan päättyi isäntien 20 pisteen voittoon.
Bisons taisteli ottelussa vain kuudella pelaajalla. Biisoneilla on vain marginaalinen mahdollisuus yltää VTB-pudotuspeleihin, joten Tuukka Kottia lepuutettiin Saratovissa.
Kotin puuttuminen näkyi etenkin korinalustaisteluissa. Travis Nelson (17/6/2) ei yksinään pärjännyt Avtodorin fyysiselle sentterille Kirili Fesenkolle (12/7/3/1r/2t). Fesenkon johdolla kotijoukkue repäisi heti ensimmäisen neljänneksen alussa 11–0-jakson ja karkasi loimaalaisilta. Neljänneksen lopussa ero kasvoi jo 17 pisteeseen.
Seuranneet neljännekset eivät tuoneet juurikaan helpotusta vaikeaan tilanteeseen. Bisons voitti kolmannen erän (18–21), mutta kun ero oli revennyt jo ensimmäisellä puoliskolla kolmannelle kymmenelle, ei Bisons enää taistellut voitosta.
Kukin kuudesta loimaalaisesta sai peliaikaa yli 30 minuuttia. Eniten pisteitä peliajallaan sai aikaiseksi Anthony Hilliard (27/9/4/1t). Antto Nikkarinen (12/1/10) kantoi päävastuun pelinrakentamisesta, ja hän jakoikin peräti 10 korisyöttöä. Isäntien pistenikkarina hääri Courtney Fortson (24/9/7/4r).