Motoristi kaahasi poliisia karkuun

0

YPÄJÄ Moottoripyöräilijä lähti karkuun, kun poliisipartio yritti pysäyttää häntä tarkastusta varten maanantaina Koskentiellä.
Motoristi kiihdytti vauhtiaan, kun poliisipartio oli hänen vieressään. Partio kytki päälle punaisen pysäytysvalon ja hälytysvalot sekä -äänet, mutta pyörä ei suostunut pysähtymään. Takaa-ajo jatkui eri puolilla Ypäjää kovalla vauhdilla, minkä aikana kuljettaja syyllistyi moniin rikkomuksiin.
Partio tavoitti motoristin tämän kotoa myöhemmin. Hän kertoi lähteneensä karkuun hetken mielijohteesta. Hänellä ei ollut ajo-oikeutta moottoripyörän kuljettamiseen. Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan.
Kuljettajaa epäillään muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, useasta liikennerikkomuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.