Oripää palkitsee urheilijoita

0

ORIPÄÄN sivistyslautakunta päätti palkita seitsemän urheilijaa, jotka ansioituivat viime vuonna.
Sadan euron palkinnon saavat Eeva Tuohimaa (uinti), Anne Halkivaha (kävely), Mika Hakanen (jousiammunta), Annika Tamminen (valjakkoajo), Oskari Kössi (skeet-ammunta), Eero Retulainen (painonnosto) ja Aleksi Kössi (lentopallo).
Vapaa-aikatoimijoina palkitaan samalla summalla Anne-Mari Kaarto (lentopallo) ja Kirsi Rissanen (jalkapallo).
Palkittavia urheilijoita ja vapaa-ajantoimijoita sai ehdottaa vapaa-aikatoimelle.
Urheilussa ja liikunnassa palkitsemiskriteereinä ovat menestys MM-, EM-, SM- ja PM-tasolla sekä nuoren urheilijan kehittyminen lajissaan. Vapaa-ajan puolella perusteena on Oripään vapaa-ajantoiminnan edistäminen.
Palkitsemistilaisuus on valtuustosalissa maanantaina 30. maaliskuuta.