Hurrikaani voitti Iskun pitkän kaavan kautta

0

LENTOPALLO Hurrikaani–Rantaperkiön Isku 3–2 (29–27, 19–25, 19–25, 25–21, 15–9). Koko kauden aikana vain kahdesti kotiparketilta hävinneenä poistunut Hurrikaani onnistui pitkän kaavan kautta voittamaan Iskun.
Isku hyökkäsi keskeltä yhteensä 20 pistettä. Passari Conor Eaton ja keskipelaajat Sauli Sinkkonen-Tatu Härkönen olivat tehokkaalla pelipäällä.
Myös kotijoukkue pääsi pelaamaan Oivasen ja Tuomas Koppasen kanssa keskeltä enemmän kuin yleensä. Hurrikaanin keskimiehet saivat aikaiseksi keskihyökkäyksellä 19 pistettä, ja tämän lisäksi Oivaselle kirjattiin viisi ässää.

TIISTAINA ratkaistaan, kenet Hurrikaani saa vastaansa pudotuspeleissä. Mestaruusliigassa jatketaan samalla tyylillä kuin viime kaudellakin, eli runkosarjan ykkönen saa valita vastustajansa sijoilta 5–8 ja seuraavaksi valitsee runkosarjan kakkonen. Loimu saa valittavaksi vastustajan kahdesta jäljelle jäävästä joukkueesta, ja Hurrikaani kohtaa sen, mikä jää jäljelle.
Hirmuvireessä tällä hetkellä oleva Pielaveden Sampo on todennäköisin vaihtoehto. Tällä hetkellä lähes jokainen joukkue karttaa Sampoa sen kovan vireen takia.
– Oli ehkä hyvä saada runkosarjan loppuun kova ja tiukka vääntö pudotuspelejä ajatellen. Niistä tulee kuitenkin kovaa taistelua, valmentaja Ville Kakko mietti.
Sen enempää vielä Kakkokaan ei ollut ajatellut alkavia pudotuspelejä, vaan katse oli jo Oulussa, jossa Hurrikaani pelaa tiistaina Ettaa vastaan runkosarjan päätöskierroksella.

Valtteri Arra