Tiikerit ratkaisi Hurrikaania tehokkaammin

0

LENTOPALLO Hurrikaani–Tiikerit 1–3 (19–25, 24–26, 25–21, 23–25). Kokkolan Tiikerit oli tiistaina pelatun tasaisen ja hyvätasoisen ottelun ratkaisuhetkillä parempi. Erityisesti hakkuri Olli-Pekka Ojansivu (29 p.) kannatteli Tiikereitä läpi ottelun tehokkailla ratkaisuilla.
– Varmaan kaikki tykkäsivät pelistä. Mentiin vuoristorataa ja aina toinen sai pitkiä jopa viiden pisteen pisteputkia. Eikä tasoltaankaan ollut huono matsi. Saatiin vääntää ihan tosissaan, Ojansivu kommentoi.
Hurrikaanissa ilahdutti kolmanteen erään yleispelaajaksi Aivars Petrusevicsin tilalle tullut Kasimir Vuorinen, joka toi vastaanottoon rauhallisuutta ja sytytti joukkuetta kolmannessa erässä taistelemaan ottteluvoitosta.
Mitalipelejä ajatellen joukkueen hyökkäyspeli vaatii tehokasta laitapelaamista kaikilta. Hakkuri Vladimir Cedic ja Vuorinen onnistuivat, eikä Eemeli Koukikaan epäonnistunut, mutta jatkopalloissa ratkaisijat ovat vähissä.

Valtteri Arra