Jätehuoltoyhtiö 20-vuotias

0

JÄTEHUOLTO Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy:n perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 20 vuotta. Yhtiö saavutti vuonna 2014 jo 77 prosentin hyötykäyttöasteen vastaanottamiensa jätteiden osalta. Vuonna 2015 kaatopaikkasijoitus on päättynyt sekalaisen yhdyskuntajätteen osalta vuoden etuajassa lainsäädännön vaatimuksiin nähden.
– Yhtiön talous on erinomaisessa kunnossa. Viime vuosien hyvä talouden ja toiminnan tulos on saavutettu yhdessä LHJ Group konserniin kuuluvien tytäryritysten menestyksen ja osingonjaon kautta. Jätehuoltoala on kehittynyt LHJ:n alueella ja Suomessa niin, että kaatopaikkatoiminnasta ollaan siirrytty entistä enemmän osaksi materiaalien kiertoa, toteaa toimitusjohtaja Immo Sundholm.
Koko LHJ Group konsernin liikevaihto oli vuonna 2014 16,3 miljoonaa euroa. Siitä LHJ:n osuus oli 8,16 miljoonaa euroa. Yhtiön tilikauden tulos oli 574 000 euroa. Yhtiön palveluksessa oli 43 henkilöä.