Kädentaitajat esittäytyvät ympäri Loimaata

0
Frivolité eli käpypitsi on omiaan vaikkapa keveiden korvakorujen toteuttamiseen. Kuva: Anu Salo
Frivolité eli käpypitsi on omiaan vaikkapa keveiden korvakorujen toteuttamiseen. Kuva: Anu Salo

LOIMAAN Työväenopisto kokeilee tänä vuonna hajautettua kevätnäyttelyä, joka esittelee opiskelijoiden aikaansaannoksia siellä, missä niitä on tehtykin. Tänä viikonloppuna esitellään töitä Alastaron Lasipalatsissa, opistotalossa ja Vesikoskitalossa sekä Mirjakodissa Mellilässä. Näyttelypaikat ovat avoinna kello 11–18.

Tyyny kukkii raikkaissa väreissä. Kuva: Anu Salo
Tyyny kukkii raikkaissa väreissä. Kuva: Anu Salo

– Hajauttaminen on nyt tällainen kokeilu, jossa opiskelijat ovat mukana pystytystöissä ja myös valvomassa näyttelyitä. Samalla hajauttaminen on vähän muistutusta siitä, että Loimaan työväenopisto on koko Loimaan alueella toimiva opisto, jonka ryhmissä kokoonnutaan useissa kymmenissä paikoissa, suunnittelijaopettaja Marja Junnikkala sanoo.

 

Tuttu suojelusenkeliaihe on toteutettu taidokkaasti nypläämällä. Kuva: Anu Salo
Tuttu suojelusenkeliaihe on toteutettu taidokkaasti nypläämällä. Kuva: Anu Salo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää 11.4.2015 lehdestä