Tiikerit vei vireetöntä Hurrikaania

0

LENTOPALLO Tiikerit–Hurrikaani 3–1 (25–20, 24–26, 25–15, 25–13). Finaalisarja Tiikerit–Hurrikaani 1–0.
Kevään lentopallofinaaleille lyötiin alkutahdit lauantaina Kokkolassa. Pelipaikkana Kokkolan peleissä toimii Kokkolan jäähalli, johon oli avausfinaalia saapunut seuraamaan noin 1 800 silmäparia. Ottelun alkuun saatiin melko dramaattisiakin uutisia, sillä Tiikereiden ykköspyssy Olli-Pekka Ojansivu oli ottelusta sivussa vatsataudin vuoksi.
Tiikerit ei antanut Ojansivun poissaolon vaikuttaa peliesityksiin. Ojansivun varamies Antti Ropponen hoiti tonttinsa moitteetta saldoten ottelussa 12 pistettä. Hurrikaanin hakkuripeli sen sijaan epäonnistui ykköshakkuri Vladimir Cediciltä. Serbin teholukema näytti -4 ja valmentaja Ville Kakko peluutti ottelussa kaksi viimeistä erää hakkurina Tapio Toiviaista. Toivainen hoiti tonttinsa mallikkaasti päätyen 9/+8 teholukemiin.
Kakko oli pettynyt joukkueen ilmeeseen.
– En edes muista koska oma joukkue on pelannut pari erää näin heikolla sykkeellä. Ihan selvästi joukkueen henkinen vireystila oli pari erää täysin kateissa.