Tilanne haltuun ja sille ohjausryhmä

0

LOIMAALLA on alkanut työllisyyshanke nimeltä Tilanne haltuun! Tarkoituksena on luoda heikoimmassa työmarkkina-asemassa oleville loimaalaisille nuorille ja aikuisille sosiaalista osallistumista edistävä palveluohjauksen malli.
Lisäksi kehitetään vapaaehtoisuuteen perustuvaa ryhmätoimintaa.
Kolmivuotiselle hankkeelle on saatu Ely-keskuksen rahoitus, joka kattaa kuluista 225 000 euroa, kun koko budjetti on 307 000 euroa. Erotus jää Loimaan kaupungin kustannettavaksi.
Tilanne haltuun! on saanut jo kaksi palveluohjaajaa, sosionomi Susanna Suvisen ja lähihoitaja Terhi Kaurilan. Nyt perusturvalautakunta nimesi vielä jäseniä hankkeen ohjausryhmään. He ovat työtoiminnan koordinaattori Kristiina Salo, vs. sosiaalityön johtaja Jaana Jalli, sairaanhoitaja Hannele Koski ja Ely-keskuksen rahoitusasiantuntija Mika Villa. Te-toimisto nimeää vielä oman edustajansa.
Lisäksi lautakunta valtuutti sosiaali- ja terveysjohtajan tekemään tarvittaessa muutoksia ryhmän kokoonpanoon.

Anu Salo