”Vaikuttamaan pitää päästä”

0

LOIMAA – Ei tarvitse mennä eduskuntaan opettelemaan, nyt aion vähän pyrkiäkin, eduskuntaan paluun tekevä Olavi Ala-Nissilä, 65, (kesk) sanoo.
Hänelle itselleen mieluisin tehtävä olisi valtionvarainvaliokunnan puheenjohtajan paikka. Samalta paikalta hän lähti kuudeksi vuodeksi Luxemburgiin vuonna 2006 Euroopan tilintarkastustuomioistuimen jäseneksi.

Olavi Ala-Nissilä skoolasi vaali-iltana äänisaaliilleen ja viidennelle kansanedustajakaudelle tärkeiden taustajoukkojensa kanssa. Alise-vaimo ja Henriikka-tytär jännittivät valvojaisissa muiden mukana. Kuva: Kati Uusitalo.
Olavi Ala-Nissilä skoolasi vaali-iltana äänisaaliilleen ja viidennelle kansanedustajakaudelle tärkeiden taustajoukkojensa kanssa. Alise-vaimo ja Henriikka-tytär jännittivät valvojaisissa muiden mukana. Kuva: Kati Uusitalo.

– Olen jo sellaisessa iässä, että asema ei ole enää uran kannalta tärkeä, mutta vaikuttamaan pitää päästä.

VAIKUTTAMISTA tarvitsee hänen mukaansa erityisesti Varsinais-Suomen tilanne.

Kati Uusitalo

 

Lue lisää 21.4.2015 lehdestä