Vierasvenelaituri taas paikoilleen Loimijokeen

0

LOIMAA Yhden varmoista kevään merkeistä saattoi havaita taas tänään Loimaalla, kun Satakunnantie 17:n rantaan ilmestyi nosturi. Se tarvittiin hilaamaan rannalla talvehtinut vierasvenelaituri paikoilleen veteen.

Loimaan vierasvenelaituri on jälleen paikoilaan Satakunnantie 17:n kohdalla. Paikka sijaitsee lähellä Tampereentien siltaa eikä laituriin laskevalla ole pitkä matka vaikkapa keskustaan asioimaan. Kuva: Anu Salo
Loimaan vierasvenelaituri on jälleen paikoillaan Satakunnantie 17:n kohdalla. Paikka sijaitsee lähellä Tampereentien siltaa eikä laituriin laskevalla ole pitkä matka vaikkapa keskustaan asioimaan. Kuva: Anu Salo

Muutamia kiinnostuneita katsojiakin ilmaantui paikalle seuraamaan toimenpidettä, joka kirvoitti myös kommentteja. Iloa riittää siitä, että joen vesi on puhtaampaa kuin aikoihin. Joen virkistyskäyttöä ja veneilyä onkin edistetty monin tavoin ja laiturit ovat niistä yksi. Mattojenpesupaikkojen kuntoakin toivottiin samaan syssyyn tarkistettavaksi.

Anu Salo

 

Lue lisää 16.4.2015 lehdestä