Ville Kakko jätti Hurrikaanin – tällaisena hänet muistetaan

0
Kakkonettiin
Ville Kakko ohjeisti pelaajia Loimua vastaan 16.1.2010. käydyssä ottelussa. Kuva: Juuso Riponiemi

LENTOPALLO Hurrikaanin valmentaja Ville Kakko ilmoitti helmi–maaliskuun vaihteessa, ettei ole käytettävissä ensi kaudella. Ilmoitus oli kuin salama kirkkaalta taivaalta ja laittoi Hurrikaani-organisaation aivan uuden tilanteen eteen.
Valtteri Arra kertaa Kakon kausia jutussaan ja arvelee, että joukkueen menestykseen siivittänyt valmentaja muistetaan ainakin nopeista tunneräjähdyksistä, pienistä hymynhäivähdyksistä, vaativuudesta, intohimoisuudesta ja pelaajaläheisyydestä.
– Harjoituksissa mentiin aina täysillä, mutta Ville halusi myös kuunnella pelaajia ja heidän ajatuksiaan. Hän tiesi, mitä voi vaatia pelaajilta ja samalla osasi antaa pelaajille omaa harkintakykyä ja vastuuta, yhden kauden Kakon alaisuudessa pelaamaan ehtinyt Eemeli Kouki kuvailee.

 

Lue lisää 25.4.2015 lehdestä