Biisonit vierasvoittoon sunnuntaina – Kotka pakkovoiton edessä tiistaina – katso myös video pelin lopusta ja fanien riemusta

0

KORIPALLO KTP–Bisons 81–88 (37–52). Bisons johtaa voitoin 2–0.
Bisons Loimaa kävi hakemassa arvokkaan vierasvoiton Kotkasta sunnuntain myöhäisottelussa. Loimaalaiset kellistivät runkosarjavoittajan seitsemällä pisteellä ja kuittasivat toisen voiton välieräsarjassa. Niinpä finaalipaikka on katkolla jo tiistain ottelussa Loimaalla.

SUNNUNTAINEN OTTELU oli kuin toisinto keskiviikon kohtaamisesta. Bisons aloitti äärimmäisen väkevästi ja käväisi jo 20 pisteen johdossa kolmannella neljänneksellä. Kotka tuli vielä takaisin peliin vanhalla kikalla. Puolustusmuodon vaihtaminen paikkaan sekoitti Biisonien hyökkäyksen, mikä heijastui myös toiseen kenttäpäätyyn. Niinpä Kotka pääsi vielä pisteen johtoon, kun peliä oli jäljellä kolmisen minuuttia.
Bisons oli kuitenkin kypsempi lopussa. Tuukka Kotti (10/13/1r/1t) ja Martin Zeno (10/5/8/1t) kasvattivat johdon kahdesti viimeisillä minuuteilla neljään eivätkä Kotkan kavennusyritykset kaaren takaa tuottaneet tulosta. Loppulukemat viimeisteltiin vapaaheittoviivalta.

BISONS pelaa elämänsä kevättä. Loimaalaisryhmä on edelleen ainoa joukkue koko sarjassa, joka ei ole hävinnyt otteluakaan tämän kevään playoffeissa. Kouvot kaatui puhtaasti 3–0, ja nyt Bisons on tekemässä samaa temppua runkosarjan voittaneelle KTP:lle. Kotkalaiset pelaavat selkä seinää vasten tiistaina Loimaan liikuntahallissa. Ottelu alkaa kello 18.30.

Jesse Kojo

Bisons voitti KTP:n, pelin loppu ja fanien riemua: