Kotka voitti Bisonsin torstaina, ottelusarja ratkeaa lauantaina Loimaalla

0

KORIPALLO KTP-Basket–Bisons Loimaa 73–68 (37–36). Sarja 2–2.
Neljäs välieräkohtaaminen erosi aiemmista peleistä melkoisesti. Tällä kertaa ottelu säilyi tasaisena loppuhetkille saakka. Jos toinen joukkue onnistui pisteputkella hieman karkaamaan, ei mennyt kauaa, kun toinen kuroi eron kiinni. Peli oli tasalukemissa vielä nelisen minuuttia ennen loppua.
– Kaksi asiaa. Ensiksi Kotkan 10–0-runi toisella neljänneksellä. Meidän puolustuksemme keskittyminen hävisi täysin. Olen sanonut, että tämä on putkien sarja. Toinen asia oli viimeiset pallonhallinnat. Sellaisia menetyksiä ei normaalisti tule, mutta jostain syystä tänään tuli, Bisonsin päävalmentaja Greg Gibson tiivisti ottelun käännekohdat.
Loimaalaisyleisö näytti upeutensa jo edellisessä kotipelissä. Korviahuumaava meteli piti tunnelman katossa. Bisons tarvitsee jälleen kotiyleisön vankkumattoman tuen, jotta loimaalaisryhmä taistelee lauantain jälkeen sarjan kirkkaimmista mitaleista.
Sarjan viides ja ratkaiseva ottelu pelataan Loimaan liikuntahallissa lauantaina 9. toukokuuta kello 18.30.

Jesse Kojo