Liikennevirasto hyväksyi Karhulan liittymän parantamissuunnitelman

0

LOIMAA Liikennevirasto on hyväksynyt Ysitien Karhulan liittymän parantamisen tiesuunnitelman. Tarkoituksena on parantaa liikenneturvallisuutta porrastamalla Karhulan nelihaaraliittymä kahdeksi T-liittymäksi.
Vaikka tiesuunnitelma onkin nyt hyväksytty, hanke odottaa vielä rahoitusta eivätkä työt ala Varsinais-Suomen Ely-keskuksen tieinsinöörin Veli-Pekka Pelttarin mukaan ainakaan vielä tänä vuonna.
– Tiesuunnitelman mukaan Vanhankirkontien liittymää siirretään noin 150 metriä Turun suuntaan. Uutta Vanhankirkontietä rakennetaan uuden liittymän takia maatalousmuseo Sarkaan päin noin 400 metriä. Lisäksi Karhulankyläntien liittymä siirtyy Turun suuntaan noin 30 metriä, ja uutta Karhulankyläntietä tehdään noin 100 metriä, Pelttari kertoo.

Tiina Naula