Liikuntahallin valvontapuinti jatkuu

0

LOIMAAN kaupunginhallitus palautti Liikuntahallin ja Urheilukeskuksen ilta- ja viikonloppuvalvonnan uudelleen valmisteltavaksi.
Kaupunginjohtajan alkuperäinen ehdotus lähti siitä, että kaupunki ja Loimaan Korikonkarit olisivat jakaneet Liikuntahallin ja Urheilukeskuksen valvonnan.
Esityksen mukaan kaupunki olisi hoitanut omana työnään nykyisellä henkilöstöllä Liikuntahallin ja Urheilukeskuksen iltavalvonnan arkisin. Korinkonkarit puolestaan olisi hoitanut samaisten tilojen viikonloppuvalvonnan.
Valvonta olisi maksanut kaupungille yhteensä noin 12 000 euroa vuodessa. Tästä summasta arki-iltojen eli kaupungin oman valvonnan osuus olisi ollut noin 1 800 euroa.
Valvontapuinti alkoi, kun kaupungin piti ottaa kilpailutuksen jälkeen omaksi työkseen Liikuntahallin ja Urheilukeskuksen ilta- ja viikonloppuvalvonta (LL 30.4.). Aiemmin tehtävää on hoitanut Loimaan Korikonkarit, ja seura jätti viranhaltijan päätöksestä oikaisuvaatimuksen.
Kaupunginhallitus käytti sittemmin otto-oikeutta viranhaltijan päätökseen, joka koski Liikuntahallin ja Urheilukeskuksen ilta- ja viikonloppuvalvonnan kilpailutusta (LL 14.5.).