Matti Oivanen jatkaa Hurrikaanissa

0

LENTOPALLO Hurrikaani ja keskipelaaja Matti Oivanen ovat solmineet yhden vuoden jatkosopimuksen. Näin ollen Oivanen aloittaa jo kolmannen kauden musta-keltaisten riveissä. Maajoukkueen keskimies oli päättyneissä pudotuspeleissä hirmuisessa kunnossa. Miehelle kirjattiin ässätilaston voitto (32 ässää) ja myös torjuntatilasto meni Oivasen nimiin (32 torjuntaa).
Uusi päävalmentaja Nicola Giolito on myös Oivaselle tuttu entuudestaan, joten valmentaja tietää tarkalleen, mikä merkitys tälläkin hetkellä Maailmanliigaan valmistautuvalla keskipelaajalla on joukkueelleen.
– Täällä on kaikki toiminut hyvin, organisaatio on hoitanut hommansa aina mallikkaasti. Kun ulkomailta ei kuulunut mitään kiinnostavaa tarjousta, ei sitten lopulta ollut vaikeata laittaa nimeä Hurrikaanin sopimuspaperiin, Oivanen kertaa.
Oivanen korostaa, että Arto Savosen fysiikkavalmennus on ollut hänelle ensiarvoisen tärkeää, sillä viime kesä meni osittain pilalle selkävaivojen takia. Nyt kaikki on kunnossa, josta mies kiittää seuraa ja juuri Savosta.
– Uusi päävalmentaja on vaativa, ja harjoituksissa mennään aina kovaa. Kunhan saadaan passarin ja hakkurin pelipaikat täytettyä, joukkue näyttää todella vahvalta.
Oivanen uskoo, että Mestaruusliiga tulee olemaan jälleen astetta kovempi kuin aikaisemmin.
– Suomeen on tulossa melko kovia nimiä ja se tietää tason nousua. Se on totta kai vain hyvä asia. Itsellä on valtava halu voittaa ensimmäinen Suomen mestaruus Hurrikaanissa, kommentoi neljän hopeamitalin mies.
Hurrikaani on nyt saanut pidettyä viime kauden rungon hyvin koossa. Seura ei näillä näkymin uusi Kalle Määtän, Aivars Petrusevicsin ja Vladimir Cedicin sopimuksia vaan Nicola Gioliton johdolla etsitään uusia korvaajia.

Valtteri Arra