Pallo liikuntahallin valvontavuoroista nyt kaupunginhallituksella

0
Kaupungin teknisestä ja ympäristöpalvelukeskuksesta saadun tiedon mukaan Loimaan kaupunki maksoi Korikonkareille Liikuntahallin ja Urheilukeskuksen ilta- ja viikonloppuvalvonnasta viime vuonna yhteensä reilut 56 000 euroa (sis. alv.). Kuva: Sampsa Hakala

 LOIMAA Hankintapäätös Loimaan liikuntahallin ja urheilukeskuksen ilta- ja viikonloppuvalvonnasta tulee kaupunginhallituksen käsiteltäväksi seuraavaan kokoukseen.
Kaupunginhallitus päätti maanantaina käyttää otto-oikeutta asiaa koskevassa viranhaltijapäätöksessä.
Korikonkarit on jättänyt viranhaltijan päätöksestä oikaisuvaatimuksen, jota teknisen lautakunnan on ollut tarkoitus käsitellä seuraavassa kokouksessa.
Kaupungihallituksen puheenjohtajan Teuvo Suomisen (kesk.) näkemyksen mukaan oikaisuvaatimus ei tule seuraavan teknisen lautakunnan käsittelyyn, koska asian ottaminen kaupunginhallitukseen merkitsee käytännössä aiemman viranhaltijapäätöksen kumoutumista Liikuntahallin ja Urheilukeskuksen ilta- ja viikonloppuvalvonnan osalta.

Lari Kiviranta

 

Lue lisää 14.5.2015 lehdestä