Poliisi tutkii omakotitalon paloa tuhotyönä

0

LOIMAAN poliisi tutkii Alastarolla 27.4. tapahtunutta omakotitalon paloa tuhotyönä. Varhain aamulla alkanut palo tuhosi hirsirunkoisen ja puuverhoillun talon täysin. Talon asukas ei ollut tapahtumahetkellä kotona.
Poliisi on suorittanut useita kiinniottoja ja kuulustellut useita eri henkilöitä. Esitutkinnassa tähän mennessä saamiensa tietojen perusteella poliisi epäilee tekoon syyllisiksi kahta vieraspaikkakuntalaista miestä. Noin 40-vuotiaat miehet olivat käräjäoikeuden päätöksellä vangittuina, mutta tutkinnan edistyttyä heidät on myöhemmin vapautettu. Poliisi epäilee teon motiiviksi kostoa. Asia etenee syyteharkintaan lähiviikkoina.
Samojen miesten epäillään murtautuneen paloa edeltävänä yönä Auran Saleen. Liikkeeseen tunkeuduttiin ajamalla henkilöautolla päin liikkeen ulko-ovia. Saalikseen miehet saivat olutta.