Saviseudun musiikkipersoonaa haetaan jälleen

0
Kaikenlaisten instrumenttien taitajat, laulajat, säveltäjät jne. musiikin kanssa aktiivisesti tekemisissä olevat henkilöt kelpaavat ehdokkaiksi musapersoonakisaan.
Kaikenlaisten instrumenttien taitajat, laulajat, säveltäjät jne. musiikin kanssa aktiivisesti tekemisissä olevat henkilöt kelpaavat ehdokkaiksi musapersoonakisaan.

LOIMAAN SEUTU Kuka tai ketkä ovat antaneet Loimaan seudun ihmisille parhaita musiikkinautintoja? Kuka saviseutulainen on kulkenut tinkimättömästi omaa tietään musiikintekijänä?
Loimaan seudun musiikkipersoonaa etsitään nyt kolmatta kertaa. Ensimmäisenä vuonna kisan voitti Tapio Laurila, ja viime vuonna palkinnon sai Armi Haatanen.
Kaikki voivat äänestää omaa suosikkiaan, sillä ehdokkaita ei listata etukäteen. Persoona voi olla nuori tai vanha, taustahahmo tai soittimen taitaja.
Musiikkipersoonaksi äänestetylle luovutetaan sekä kiertopalkinto että lahjakortti Jüberfest-kaupunkifestivaalissa, joka järjestetään 22.–23.5.

KISAAN voi ehdottaa musapersoonia seuraavasti:
1) KERRO-tekstiviestillä: Näppäile teksti KERRO, välilyönti, ehdokkaasi nimi sekä omat yhteystietosi ja lähetä se numeroon 16350. Yhden viestin hinta on 0,95 euroa.
2) Postikortilla, johon tulee kirjoittaa ehdokkaan nimen lisäksi äänestäjän yhteystiedot. Postita kortti tai tuo se Loimaan Lehteen, Käsityöläiskatu 10, 32200 Loimaa.
3) Loimaan Lehden internet-sivuilta löytyvällä palaute-lomakkeella. Myös siihen tulee liittää ehdokkaan nimen lisäksi äänestäjän omat yhteystiedot.

ÄÄNESI tulee olla perillä viimeistään 21. toukokuuta. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan Loimaan Lehden lahjoittama lahjakortti, joten sekä korteissa, tekstareissa että nettilomakkeissa pitää olla yhteystiedot. Ilman yhteystietoja olevia ääniä ei lasketa.
Kisan järjestävät Jüberfest ja Loimaan Lehti.